Karina Gleerup

Dyrlæge (barselvikar)

Jeg blev uddannet dyrlæge fra Landbohøjskolen i 2007, og arbejdede som dyrlæge i blandet praksis og smådyrspraksis, inden jeg vendte tilbage til universitetet for at opnå en Ph.d-grad indenfor smertevurdering af heste og køer i 2015. Jeg beskrev i min Ph.d. hestens "painface" og jeg har siden holdt foredrag om det til mange hestedyrlæger og hesteejere. Jeg er meget optaget af hvordan vi bedst muligt kan hjælpe dyrene til en god livskvalitet på trods af smerter. I kraft af min Ph.d. har jeg desuden en stor viden omkring normaladfærd, adfærdsmæssige behov samt adfærdsproblemer hos både heste og hunde.

Privat bor jeg sammen med min mand Morten og sammen har vi Lukas på 18 år og Silas på 15 år. Vi har også vores to border collie, Fly og Keeper som vi træner både rally-lydighed og agility samt hyrdning på får. Så det går der en del af fritiden med.

 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.