Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereMørkøv Dyreklinik og corona

Angående Coronavirus

Kære dyreejere!📢

Vi tager selvfølgelig udmeldingen angående coronavirus alvorligt og vil fremadrettet komme med et par tiltag, både for at beskytte vores kunder og vort personale.

Alle rutinemæssige aftaler/behandlinger vil blive udskudt, så vidt det kan lade sig gøre. Vi opretholder selvfølgelig akutberedskab og vil være at træffe på telefonen som vanligt.

Ved ankomst til klinikken henviser vi til, at man kommer ind, melder sin ankomst og derefter venter i sin bil. Vi henstiller til kun en person

Vi henstiller til kun en person inde på klinikken med dyret. Der skal være gennemgang af så få personer på klinikken som muligt.

Ved behov for ophold i klinikken anmoder vi om, at man holder afstand til andre og følger de generelle hygiejneråd. Vi har sat håndsprit frem i venteværelset.

Vi prøver at fordele dagens konsultationer så meget som muligt, så der ikke bliver fyldt i venteværelset. Endvidere sørger vi for ekstra rengøring, herunder afspritning af håndtag mv.

Døgnvagten fortsætter naturligvis som hidtil.

Vi håber på stor forståelse og henstiller til, at vi alle passer på hinanden. 🤗

Personalet på Mørkøv Dyreklinik

Del denne historie
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.