Familiedyr

Familiedyr

 

Når du har bestilt tid til en konsultation hos os, vil blive mødt i skranken af vores personale.

Hvis det er første gang, du er hos os, skal vi lige have dig og dit dyr oprettet i vores journalsystem i computeren. Har dit dyr en stambog eller vaccinationsbog, kan du med fordel medbringe den.

Hvordan konsultationen udformer sig, kommer an på problemets art, men efter endt behandling, skriver dyrlægen dyrets journal i computeren, og som regel laves fakturaen også med det samme.

Skal du have medicin med, har vi det meste på lager, ellers skriver dyrlægen en recept til dig. Måske har I løst problemet, måske skal du komme til kontrol og kan så bestille en ny tid i skranken, eller måske har i aftalt telefonisk opfølgning.

Sundhedseftersyn:

Årligt anbefaler vi et sundhedseftersyn på din hund eller kat og dette gøres oftest i forbindelse med den årlige vaccination. Dels skal dyret være rask for at kunne vaccineres og dels er det en god anledning til at få opdaget og behandlet eventuelle lidelser i tide.

Der kan ses problemer med f.eks. tænder/mundhule, ører, kløe i huden, abnorm fældning, haltheder, knuder, overvægt m.v. Alt sammen problemer, der kan forringe din hunds/kats livskvalitet eller forkorte dens livslængde og som ofte kan behandles.

Samtalen kan ved i øvrigt sunde og raske dyr evt. dreje sig om adfærdsproblemer eller optimal fodring, pleje eller træning.​

Tilmeld dig Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor.

Tilmeld dig Netdyredoktors nyhedsbrev og få nyheder om dyrs sundhed, tips til træning og masser af gode tilbud.