Familiedyr

Familiedyr

Når du har bestilt tid til en konsultation hos os, vil blive mødt i skranken af vores personale.

Hvis det er første gang, du er hos os, skal vi lige have dig og dit dyr oprettet i vores journalsystem i computeren. Har dit dyr en stambog eller vaccinationsbog, kan du med fordel medbringe den.

Hvordan konsultationen udformer sig, kommer an på problemets art, men efter endt behandling, skriver dyrlægen dyrets journal i computeren, og som regel laves fakturaen også med det samme.

Skal du have medicin med, har vi det meste på lager, ellers skriver dyrlægen en recept til dig. Måske har I løst problemet, måske skal du komme til kontrol og kan så bestille en ny tid i skranken, eller måske har i aftalt telefonisk opfølgning.

Sundhedseftersyn:

Årligt anbefaler vi et sundhedseftersyn på din hund eller kat og dette gøres oftest i forbindelse med den årlige vaccination. Dels skal dyret være rask for at kunne vaccineres og dels er det en god anledning til at få opdaget og behandlet eventuelle lidelser i tide.

Der kan ses problemer med f.eks. tænder/mundhule, ører, kløe i huden, abnorm fældning, haltheder, knuder, overvægt m.v. Alt sammen problemer, der kan forringe din hunds/kats livskvalitet eller forkorte dens livslængde og som ofte kan behandles.

Samtalen kan ved i øvrigt sunde og raske dyr evt. dreje sig om adfærdsproblemer eller optimal fodring, pleje eller træning.​

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.