Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereVetPlan

Abonnér på forebyggende pleje og sundhed

VetPlan er et abonnement hos dyrlægen. Via et fast månedligt beløb får man som dyreejer adgang til en række dyrlægeydelser uden at skulle betale på klinikken. 

Hvorfor skal jeg have VetPlan?

Når man vælger at tegne et VetPlan-abonnement til sit dyr får man et forebyggende sundhedsprogram for dit kæledyr eller din hest hvilket giver de bedste forudsætninger for et godt heldbred og et langt liv. 

Fordele:

  • Du sparer penge på de årlige ydelser
  • Sygdom kan fanges tidligere
  • Tættere kontakt til din dyrlæge
  • Rabat på udvalgte andre ydelser
  • Store rabatter på kvalitetsfoder
  • Rabat på sygeforsikring hos Dyrekassen Danmark (gælder pt. kun hund og kat)

Skal jeg have sygeforsikring også?

Ja, vi anbefaler altid, at man har en sygeforsikring til sin hund, kat eller hest. Aniplan er et abonnement med fokus på forebyggelse og er IKKE en forsikring, der dækker ved ulykkestilfælde og akut sygdom. De enkelte ydelser kan dog godt anvendes i en akutsituation, hvis det er her de gør bedst gavn. Dyrekassen Danmark har en meget fordelagtig rabatordning for VetPlan-kunder.

Hvilke programmer kan jeg vælge?

Vi har sammensat flere forskellige sundhedsprogrammer til hund, kat og hest. I menuen til venstre finder du de enkelte muligheder, priserne og hvad du potentielt kan spare på at lave et VetPlan-abonnement til dit dyr her hos os. 

Du er altid velkommen til at ringe eller komme forbi til en snak om fordelene ved VetPlan og hjælp til hvilket program der vil passe til dit kæledyr eller hest.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.