Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereHeste

På vores klinik tilbyder vi forskellige undersøgelser, herunder røntgenundersøgelse, tandbehandling af heste m.fl. og udkørende hestepraksis.

Hesteklinikken

I forbindelse med klinikken har vi en veludstyret staldbygning med 2 tvangsbokse, 4 bokse til opstaldning, en rountde til longering og store foldarealer. Her kan vi tilbyde opstaldning i forbindelse med indlæggelse eller hopper der er til inseminering.

Udkørende hestepraksis

I vores udkørende hestepraksis varetager vi bl.a. medicinske behandlinger, reproduktionsarbejde samt tandraspninger.

Endvidere kan enkelte kirurgiske indgreb foretages hjemme hos klienterne, herunder kastrering.

Tandtjek

Udover den udkørende praksis til hesteklienten, kan vi tilbyde forskellige undersøgelser og behandlinger på hesteklinikken. Læs mere om tandbehandling af hest

Reproduktion & inseminering

​I reproduktionssæsonen tilbyder vi inseminering med frostsæd og kølesæd, hvor hoppen kan opstaldes med mulighed for udlukning på græsfolde.

Undersøgelser

Derudover foretager vi haltheds- og handelsundersøgelser med mulighed for røntgenundersøgelse (digitaltrøntgen).

Da vores personale er veluddannet og specialiseret på forskellige områder, kan vi hjælpe din hest ved forskellige behandlinger.

Ring til os for tidsbestilling, eller spørgsmål på tlf.: ​59 27 50 36.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.