Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereLaserterapi med succes


P​å Mørkøv Dyreklinik kan vi tilbyde behandlinger med en Companion Therapy Laser, som er en såkaldt klasse IV laser. Denne type laser, kan behandle væsentligt dybere i vævet end dens forgængere og derved give markant bedre resultater, samt reducere behandlingstiden.

Ved laserterapi sender man infrarødt lys ind i vævet, til behandling på celleniveau. Lyset sætter cellernes naturlige kemiske processer ”op i gear”. Dette giver øget blodcirkulation, samt trækker ilt og næringsstoffer til det berørte område. Det betyder reduceret helingstid og der opnås tillige en smertestillende effekt. Forenklet sagt, vævet får hjælp til at hjælpe sig selv.

​​​Laserterapi kan med succes bl.a. anvendes til:

  • Kroniske smerter såsom slidgigt
  • Akut opståede skader i led og muskelvæv
  • Reducering af betændelsesreaktion eks. slikkesår, bidskader, øreproblemer, hotspot osv.
  • Reducere helingsperioden efter operation, samt give ekstra smertelindring.

​En behandling varer typisk mellem 2-8 minutter per område. Antallet af behandlinger kan variere bredt, alt efter om det er akut opståede skader eller kroniske problemer. Behandlinger er fuldstændig smertefri for patienten, men dyret vil kunne mærke en varmeudvikling i det behandlede område, hvilket for nogle patienter kræver lidt tilvænning. Effekten af en behandling, vil først kunne ses efter 12-24 timer og for nogle patinter, vil det kræve flere behandlinger, før en tydelig effekt opnås.Valde, 8 årig broholmer, slidgigt i albuer og hofter

”Valde har de sidste 3 år dagligt fået meget smertestillende medicin mod hans gigtsmerter. Efter et par måneders behandling med laser, kan vi se det har gjort underværker for ham. Han får stort set ikke smertestillende længere – 1/3 dosis ind i mellem. Og han er blevet meget mere aktiv igen, han kan gå lange ture igen uden at halte, han vil lege med bolde igen og er bare blevet en meget gladere hund.”Tulle, 11 årig labradorblanding, slidgigt i hofter

”Før Tulle fik behandlingen, havde hun til tider svært ved at rejse sig og gik langsomt, hvor der var løse sten. Turene i skoven foregik i ret langsomt tempo og hun strejfede ikke uden for stierne. Når Tulle skulle hoppe op i bilen, foregik det altid med mange tilløb. Efter ca. 3 ugers behandling, var der betydelig bedring. Tulle blev gladere og løb foran på turene. Efter ca. 3 måneders behandling springer hun let ind i bilen igen. Springer og danser rundt under turene i skoven og er startet til træning igen.”Gizmo 11 årig dansk-svensk gårdhund, smerter i lænd og ryg

​”Gizmo har siden 2012 haft problemer med at hoppe op i sofaer og seng. Hun tog mange tilløb før hun fik taget sig sammen til at hoppe. På lange gåture virkede hun hurtigt træt. Allerede efter de første behandlinger så jeg effekt. Gizmo gik mere frit og brugte færre tilløb til at hoppe op i sofaen. Nu efter et par måneders behandling og hvor vi kommer til behandling med 2-3 uger mellemrum er der som oftest ingen tilløb til at hoppe op og hun går gerne lange ture.”

 Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.