Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereLaser

Laser

​På Mørkøv Dyreklinik kan vi tilbyde behandlinger med en Companion Therapy Laser, som er en såkaldt klasse IV laser. Denne type laser, kan behandle væsentligt dybere i vævet end dens forgængere og derved give markant bedre resultater, samt reducere behandlingstiden.

Ved laserterapi sender man infrarødt lys ind i vævet, til behandling på celleniveau. Lyset sætter cellernes naturlige kemiske processer ”op i gear”. Dette giver øget blodcirkulation, samt trækker ilt og næringsstoffer til det berørte område. Det betyder reduceret helingstid og der opnås tillige en smertestillende effekt. Forenklet sagt, vævet får hjælp til at hjælpe sig selv.

Laserterapi kan med succes bl.a. anvendes til:

  • Sene- og ligamentskader
  • Muskelsmerter
  • Hævelser
  • Sårheling

En behandling varer typisk mellem 2-8 minutter per område. Antallet af behandlinger kan variere bredt, alt efter om det er akut opståede skader eller kroniske problemer. Behandlinger er fuldstændig smertefri for patienten, men dyret vil kunne mærke en varmeudvikling i det behandlede område, hvilket for nogle patienter kræver lidt tilvænning. Effekten af en behandling, vil først kunne ses efter 12-24 timer og for nogle patinter, vil det kræve flere behandlinger, før en tydelig effekt opnås.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.