Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereNår katten vandrer
Det sker desværre jævnligt, at katte enten vandrer for langt væk hjemmefra eller ved et uheld kommer for langt væk. Kattene kan sagtens finde på, at hoppe ind i biler eller gemme sig i motorrummet og på den måde pludselig befinde sig meget langt fra kendte egne.

Derfor anbefaler vi, at man får sin kat mærket.

Øremærkning er en rigtig god og tydelig måde at vise til omverdenen, denne kat har en ejer og et hjem.

Her på Mørkøv Dyreklinik bruger vi tatoveringsmaskine til at øremærke med. Dette giver en meget tydelig og holdbar tatovering, som i langt de fleste tilfælde, nemt kan aflæses hele kattens liv.
Vi registrere katten i Dansk Katteregister gennem Inges kattehjem.

Tatoveringen foregår altid i bedøvelse og mange vælger at få det gjort, når katten alligevel er bedøvet til neutralisering. Derved er omkostningen til at få tatoveringen minimal.
Lige i dagene efter tatoveringen, kan katten være lidt øm og hævet ved ørerne. Tatoveringsfarven kan smitte lidt af samme dag, som man får katten hjem.

Billedet til højre viser en tatovering, som det ser ud lige efter, den er lavet. Farven vil blive lidt mere grålig med tiden, men tal og bokstaver vil stadig være tydelige og nemme at aflæse.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.