Vi tilbyder online booking

Vi tilbyder online booking - Se mereFerie med den firbenede
Når man som dyreejer skal ud at rejse er det vigtigt i god tid at overveje om hunden eller katten skal med på ferie, i pension eller passes hjemme? Der er mange hensyn at tage! Rent juridisk er der mange krav der tillige skal opfyldes og på Fødevarestyrelsens hjemmeside kan gældende regler for rejse med kæledyr findes på følgende link:

Rejse med kæledyr

Indførselsregler efter 1. januar 2012 for rejse til Sverige:

  • gyldig ID mærkning; tatovering kun tilladt, hvis den er letlæselig og er lavet før 3. juli 2011 samt at EU kæledyrspasset tillige er udformet før 3. juli 2011, ellers er kun mikrochipmærkning tilladt.
  • gyldig rabies vaccination. Bemærk at Sverige kræver, at der skal gå mindst 21 dage fra vaccination før indrejse.
  • EU kæledyrspas.
  • anmeldelse af ankomst til” Tullverket” ved grænsepassage.
  • indførslesanmeldelse via internet, når man skal til Bornholm via dette link:

Införselanmälan av dansk hund eller katt

Indførselsregler for rejse til Norge:

Der gælder andre regler for dyr, der skal til Norge. Din hund/kat skal have en ormekur mod den parasit, der kaldes for rævens dværgbændelorm (Echinococcus multilocularis). Se yderligere på nedenstående link:

Veileder: Slik reiser du med kjæledyret ditt

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.